top of page

Algemene Voorwaarden

 
 
 

Sanseramics

Sandra Segers

Rupeldijk 17

2830 Willebroek

België

info@sanseramics.be

BE 0752651110

Btw-vrijstellingsregeling kleine ondernemingen (artikel 56 bis van Btw-wetboek)

Website

Deze website is eigendom van Sanseramics

Door toegang en het gebruik van deze website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden. 

Alle inhoud, afbeeldingen, tekst en logo op deze website zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan Sanseramics of rechthoudende derden. Niets mag gekopieerd of verspreid worden zonder uitdrukkelijke toestemming van Sanseramics.

Aankopen en bestellen

 

Aankopen

Op de website is er mogelijkheid om producten aan te kopen via de webshop. Deze webshop heeft geen

ingebouwde betalingsfunctionaliteit. De aangegeven prijzen zijn vrijgesteld van btw.

Na de aankoop van een product, dient het verschuldigde bedrag binnen 30 dagen op de bankrekening van Sanseramics gestort te worden.

Bestellen

De klant kan vrijblijvend contact opnemen via het formulier op de website om een eventuele bestelling door te geven. De ingevulde gegevens worden enkel gebruikt door Sanseramics om contact op te nemen en de vraag samen te bekijken. Er wordt steeds een offerte opgemaakt door Sanseramics, waarin volgende elementen worden opgenomen::

  • wat wordt er besteld

  • hoeveelheid

  • gewenste vorm en kleur

  • prijs en levertermijn

  • verzendopties

Bij akkoord van offerte kan er een voorschot gevraagd worden van max. 30% van de offerte. 

Als de klant de opdracht geeft aan Sanseramics om product(en) te leveren, dan is er sprake van een overeenkomst die wettelijk bindend is (koop op afstand). De overeenkomst komt tot stand via mail door bevestiging van de offerte. 

De bestelling dient volledig betaald te worden vooraleer de bestelling verzonden wordt.

Door het plaatsen van een bestelling geeft de klant te kennen dat hij met de algemene voorwaarden akkoord gaat.

Herroepingsrecht

De klant heeft wettelijk het recht om tot 14 dagen na aankoop zich te bedenken zonder opgave van reden. De klant dient dit binnen de termijn van het herroepingsrecht te melden aan Sanseramics via mail info@sanseramics.be.

De klant stuurt de ongebruikte en onbeschadigde producten in de originele en onbeschadigde verpakking en dit binnen een termijn van 14 kalenderdagen na de aankoop.  Producten kunnen teruggestuurd worden naar Sanseramics, Rupeldijk 17, 2830 Willebroek, België.

De aankoopsom (uitgezonderd portkosten) zal terugbetaald worden binnen 14 kalenderdagen na ontvangst, op voorwaarde dat ze in goede staat afgeleverd worden. De kosten voor terugzenden vallen volledig ten laste van de klant. 

Leveren

 

Na ontvangst van de betaling wordt binnen de 7 werkdagen het pakket klaargemaakt en verzonden.

Sanseramics kan niet aansprakelijk worden gesteld bij vertragingen van leveringen.

Sanseramics levert ook internationaal en is niet verantwoordelijk voor eventueel bijkomende taxen of vergoedingen.

Indien aangekochte goederen zichtbare tekortkomingen vertonen, dient dit onmiddellijk per mail (info@sanseramics.be) gemeld te worden. De melding met foto’s van de tekortkomingen gebeurt direct na ontvangst van de producten door de klant.

Producten

De aangeboden en afgebeelde producten zijn allemaal handgemaakt door Sanseramics.

Het product kan enigszins afwijken van de foto. Bij het maken van seriewerk is het onvermijdelijk dat er bij draaiwerk kleine afwijkingen zijn op vorm en grootte tussen de verschillende stukken.

Alle stukken worden op hoge temperatuur gebakken (1230 tot 1250ºC).

Serviesgoed is daarom hittebestendig en kan in de vaatwasser. Handwas wordt echter aangeraden om de producten langer mooi te houden en de glans beter te behouden.

Privacy en cookies

Alle info over privacy kan je hier vinden.

 

 

 

 

logo sanseramics met rand.jpg
bottom of page